Agregati i pumpe

Yamaha

2014-Yamaha-EF1000IS-EU-Blue-Action-002

Agregati
Lagan i prenosivi izvor struje posljednje generacije.

Tih, izdržljiv i prikladan, Yamahin EF1000iS je dizajniran za sve koji traže izvanredan prijenosan izvor struje. Kombinira kompaktne dimenzije s impresivnim maksimalnim vremenom djelovanja od 12 sati*.

Idealan za izlete, kampiranje i događaje na otvorenom, EF1000iS može se koristiti za napajanje različitih naprava – od radija i TV-a do aparata za kavu. Za napajanje baterije ima i 12V utičnicu.

Sustav frekvencijskog pretvarača s modulacijom širine impulsa proizvodi stabilnu struju veće kvalitete, a materijali za apsorbiranje zvuka smanjuju buku. Kombiniran s lako upotrebljivim električnim pokretačem, koristi se kao tih i priručan izvor struje. *s uključenom ekonomskom kontrolom pri ¼ nazivnim opterećenjem

EF1000iS  (best buy model)

Cjenik ostalih modela agregata a i  motornih vodenih pumpi možete naći ovdje Cjenik agregata i pumpa za vodu 2018

Cijene su informativne, preporučene maloprodajne, sa svim uključenim davanjima, podložne promjeni i vrijede do objave novih.

Motorne pumpe za vodu

Moćan, pouzdan i spreman za akciju

Iza svakog proizvoda poznatog brenda Yamaha stoji bogato iskustvo u inženjeringu. Zato je ova vodena pumpa jednostavno najbolji izbor s obzirom na snagu, iskoristivost goriva i pouzdanost.

Model YP20G ima kapacitet protoka 600 litara u minuti uz potpuno pouzdan rad i zapanjujuće razine učinkovitosti zahvaljujući uglađenom Yamaha 4-taktnom OHV agregatu. Riječ je o učinkovitoj jedinici koja se lako pokreće zbog elektronskog sustava paljenja i velikog prigušivača te radi izuzetno tiho.2015-Yamaha-YP20G-EU-Blue-Studio-001

Usto postoje posebne značajke koje pružaju dugi vijek trajanja i olakšavaju korisnicima rad s pumpom. Značajke su ugrađene u svaki dio ovog snažnog uređaja i zbog toga zaslužuje nositi naziv Yamaha.

YP20G (best buy model)


Cijene su informativne, preporučene maloprodajne, sa svim uključenim davanjima, podložne promjeni i vrijede do objave novih.