Deep Blue

Deep Blue 40/80

Deep Blue Sistem

Snaga i performanse nije jedino što Deep Blue čini prvim takve vrste. Razlikuje se od svih ostalih električnih pogonskih sustava na tržištu jer nudi neusporedive performanse u kombinaciji s punom integracijom sustava i visokom razinom sigurnosti.

deep_blueSve komponente sustava su savršeno projektirane da odgovaraju jedni drugima i potpuno su vodootporni te je posebna pažnja usmjerena na zaštitnom sustavu visokog napona zbog rizika od kratkih spojeva. Kao što se za pogon automobila koristi litij baterije visokih performansi tako se koriste i za pogon Deep Blue nakon što su prilagođene za korištenje za plovila. Takve sigurnosne značajke i ostale značajke poput performansi čine Deep Blue jedinstvenim visokonaponskim električnim pogonskim sustavom za plovila.
Jamstvo na Deep Blue kapacitet baterije je 9 godina.

Vanbrodski pogonski sustav (66 kW peak output, 80-hp equivalentnajveća izlazna snaga 66 kW, 80 KS ekvivalent) s priključnom kutijom, punjačem, daljinskom komandom, brodsko računalo sa zaslonom, kablom. Baterija visokog napona nije u cijeni motora. Za detaljnije informacije pošaljite upit na prodaja@sviben-marine.hr

Jamstvo:
2 godine na sustavu za nekomercijalnu uporabu; 9-godišnje jamstvo na bateriju